torsdag, juni 07, 2007

Premiär!

Nu har även jag blivit bloggare!!
Här kommer jag att skriva om alla mina stickprojekt och garnfärgningar.

Precis som de flesta av oss har jag massor av stickningar på gång och ännu fler som planeras. Det är ju så vansinningt roligt att planera och börja ett projekt, men inte alltid lika roligt att slutföra. Det är nog egentligen ganska sällan en stickning är lika rolig hela vägen.
Jag kommer till att börja med att presentera några av mina pågående projekt.

Jag började för några veckor sedan med en Tweedie i turkos och blått. Som ni säkert har förstått av bloggens utseende gillar jag verkligen de färgerna. Tweedie är urkul att sticka och jag har just nu lite kvar på bakstycket + ärmarna och kanterna. Det är ganska sällan jag stickar koftor till mig själv, så det ska bli så kul att få en ny vacker kofta snart!

Jag håller också på med en sjal från Victorian Lace Today, Three-cornered shawl in clover pattern. Den är mycket vacker tycker jag. Jag stickar den i tunn kashmir från min webshop och har bara hunnit några centimeter, så jag återkommer med bild när den har blivit lite större. Jag stickar den i svart, så det gäller att sticka på medan det är sommar för i höst blir det värre att se maskorna.

9 kommentarer:

Agneta sa...

Välkommen i bloggargänget

Eva sa...

Lycka till!
Eva i Lund

Soili sa...

Trevligt med en blogg till att besöka.Välkommen!

Humlan sa...

Välkommen till bloggvärlden.
Jag instämmer helt med dig i ditt färgval. I sommar har det turkosa hos mig en dragning mot petrol, men färgskalan på din bild är en njutning!

Marianne K sa...

Välkommen till bloggvärlden! Och lycka till. Jag har redan prenumrerat :-)

Marianne i Pargas, Finland
http://ekebodesign.eu/blog/

LenaL sa...

Så kul med ännu en stickblogg! Jag har redan lagt den till mina favoriter. Ser fram emot att följa dina pågående och kommande projekt.

Cecilia N sa...

Kul med en ny blogg!

Och du har alldeles rätt vad gäller sticka svarta spetssjalar.

sussry sa...

Kul med ny blogg. Länkar till dig seedan om det är ok.

Eva i Stäket sa...

Tack för alla trevliga hejarop!

Det alltid OK att länka till mig Sussry.