fredag, oktober 26, 2007

Inflation i mysteriestickningar

Just nu är det verkligen massor av mysteriestickningar på gång! MS3 fick verkligen flera stickare att fundera över om de kanske skulle ordna en egen mysteristickning. Egentligen är det lite synd att så många går samtidigt. Man vill ju så gärna vara med, men det hinner inte jag just nu iallafall. Jag är anmäld till dem alla, men än så länge tittar jag bara på mönstren.

Secret of Chrysopolis 1409 st är anmälda till denna rektangulära stola. Man har nu kommit nästan halvvägs och här och här kan du se bilder. Man kan tyvärr inte anmäla sig längre.

Secret of the Stole 2195 st. är anmälda till denna stola med två spetsar i den första änden. Här och här kan du se bilder. Man kan tyvärr inte anmäla sig längre.

Mystic Waters 1590 är anmälda till denna trekantiga sjal. Den började helt nyligen , den 24/10, men man kan tyvärr inte längre anmäla sig. Bild på början ser du här. Fler bilder kommer säkert inom kort på nätet.

Spring Shawl Surprise Just när är 677 st. anmälda och man kan fortfarande anmäla sig till denna rektangulära sjal. Den 15/11 släpps mönstret till provlappen och stickningen startar den 1:a januari 2008. Man skriver att det kommer att vara en sjal för dem som gillar variation. Det kommer att vara en mycket spetsstickad sjal, utan pärlor men med spetsstickning från båda sidor av arbetet under vissa delar av sjalen.

Just nu önskar jag mig några fler timmar/dygn för jag skulle vilja hinna sticka mer!!!!
Dessutom börjar min inbjudan till Ravelry närma sig..... Det är bara 589 personer före mig just nu. Det ser jag verkligen fram emot.........

2 kommentarer:

eva i halmstad sa...

Hej
Ja visst är de mycket nu, jag är med i alla mysteriena men stickar bara på två, soc och mysticWater dom kommer ju onsdag och fredag så man hinner med både och.
sen får jag vänta och se om jag kommer att gör a dom andra sjalarna de blir ju inte några mysterier nu när man vet hur dom kommer att se ut.
Ha de gott och mys i helgen, vi får ju en extra timme i morgon natt då vi kan gå upp och sticka, Eva.

Metta sa...

Hej!
Ja, man kan verkligen tala om inflation i mysteriestickningar. Min första spetsstickning var MS3 och därefter var jag fast. Fortsatte med Hanami, men det var ju inte någon riktig mysteristickning, då man där hade mönstret från början. Just nu har jag avslutat SOTS ledtråd 4 och stickat 75 varv på mysticWater. Tyvärr missade jag soc, vilket känns tråkigt, då den verkar roligare att sticka än SOTS.
Hoppas vi träffas på syfestivalen. Vi är några från Norrköping som kommer dit med buss på fredagen. Ha det bra. Margareta/Metta