torsdag, januari 17, 2008

Kullerbyttan

I går kväll var jag på Kullerbytta-träff, dvs. en lokalföreningsträff för maskinstickare. Vi håller oftast till hos Stickbutiken, S:t Eriksplan. Kameran var naturligtvis hemma. :(
(Att jag aldrig kan komma ihåg kameran i förväg!! )
Nu är det inte så att vi sitter och maskinstickar på våra träffar. Vi pratar en massa om maskinstickning och annat också. Stickas det så är det oftast handstickning. Ibland är det någon som demonstrerar någon teknik eller så testar vi något tillbehör som inte riktigt vill samarbeta.
Massor av inspiration och idéer får man iallafall varenda gång. Det enda problemet är att det är sen kväll när man kommer hem därifrån och helst skulle jag vilja låsa in mig med stickmaskinen på en gång!
Om du tillhör den skaran som har en stickmaskin liggande under sängen eller på något annat smart ställe är du välkommen på en av våra träffar. Eller du kanske är sugen på att skaffa en stickmaskin, men vill ha lite råd innan. I Stickas! kalender kan du se våra träffar som äger rum 1 ggr./månad.

2 kommentarer:

Sanna T Sköld sa...

Jaha, nu bor man på "fel" ställe igen. Skall nog ändå försöka med att gå på någonträff framöver. Får man göra sällskap? Skall bara se till att maken är hemma. Kanske jag kommer igång lite mera med min stickmaskin som står här hemma.

Eva i Stäket sa...

Självklart får du följa med!!
Det skulle vara kul!