måndag, april 06, 2009

SYFESTIVAL!

Det har varit lite tunnsått med inlägg den senaste veckan. Det beror på att jag ägnat all tid åt Syfestivalen i Kista. Några foton har det inte blivit, men det finns ett reportage här och inlägg om den här och i många andra bloggar.

Det är alltid underbart roligt att träffa en massa kunder, stickvänner och andra bekanta under Syfestivalen. Fast under fredagen och lördagen hann jag tyvärr inte prata så mycket med dem som jag hade velat. Det var mycket kunder i montern och det är ju också roligt! :)

Alla brukar visa sina inköp från Syfestivalen, så det måste ju även jag göra.
Jag köpte en härva Banangarn. Dels är jag sugen på att prova det, men jag tänkte också ha en liten snutt i skolan, för det är väldigt roligt för eleverna att kunna känna på lite mer ovanliga sorters material som garn av banan, mjölk, soja och bambu.

Jag köpte också kläde av underbar kvalitet från Korps för endast 80:-/m!!! (SUPERKLIPP!) Det ska dels bli medeltida mantlar till mig och kära dottern, men en del ska också bli liv till den jacka med tvåändstickade ärmar som jag påbörjade på stickstämman i Leksand. Nu måste de snart förvandlas från UFO till WIP.

Jag köpte också en påse med tre Opalnystan för 150:- = ett KAP!

1 kommentar:

Hemskapat sa...

Vill ni lära er tvåändsstickning? Titta in på http://www.stickkurs.se! Välkomna!