onsdag, maj 13, 2009

Mälaren runt

I lördags åkte jag Mälaren runt med några Vantmakare. Vi blev bara tre stycken, men kul hade vi!! Första besöket gjorde vi på Gudruns Ullbod utanför Enköping. Gudrun var så snäll och öppnade speciellt för oss. Här finns allt möjligt inom ull, spinning och färgning. En Niddy-Noddy följde med hem och även tre härvor merinosilke som ska bli garn så småningom.
Sedan styrde vi kosan mot Strängnäs och Lienes Design. Liene och Anders öppnade även dem speciellt för oss. Här finns allt möjligt inom garner och speciellt ska man titta och klämma på härliga garner med kashmir till väldigt bra priser!
Några strumpgarner följde med mig därifrån.

Vi åkte vidare till ett mycket blåsigt Mariefred och besökte Grafikens Hus och även lunch där. Gott och trevligt!

Därifrån var det inte långt till Hamilton Design. Cornelia var på plats och här var det 20% rabatt på tidigare låga REA-priser!! Inte dumt!! ;)

En härva underbart mjuk Malabrigo Lace, två nystan supermjuk alpacka-kashmir och en hel del vitt lin blev adopterat.

Sedan fikade vi på Taxinge Slott och där fanns det även massor av mycket välskötta veteranbilar.Det här är en rundtur som jag verkligen rekommenderar fler att göra.

8 kommentarer:

Boel sa...

För mig betyder Mälaren runt att KM försvinner i väg på cykeln tidigt tidigt på morgonen och kommer hem väldigt många timmar senare, endorfinsprutande men trött. Själv har jag rattat barn hela dagen och är inte lika glad. Det här låter som ett Mälaren runt mer i min smak. Kanske värt att testa.

Boel

Eva i Stäket sa...

För mig har Mälaren Runt tidigare också betytt att man har varit utan KM hela dagen. Antingen har han den dagen cyklat eller åkt MC runt Mälaren, fast detta sker på olika dagar på året! Jag föredrar också helt klart min variant av Mälaren Runt!!

Mari G sa...

Hej

Oj Oj Oj
Den som ändå hade fått varamed på den turen :-)).

Mari G

Sanna T Sköld sa...

Jag kör gärna igen!! Trevligt och mycket att se. Bilen gick bra också. Sista biten nercabbat var ju inte heller helt fel.

Eva i Stäket sa...

Visst ja! Det glömde jag skriva!Det var jätteläckert att åka nedcabbat i Sannas bil!! Det var en dröm som gick i uppfyllelse!!!!

kristina sa...

Den turen skulle jag gärna varit med på, men hade i vilket fall som helst inte tid. Det är så mycket som skall bli färdigt i trädgården och stugan, så jag jaobbar på för fullt, hela tiden med det!Ha det bra!

Britt-Marie sa...

Vilken häftig resa, du måste gå på moln efter den.

Det är dessutom mycket kul att få se bilder från butiker man annars bara ser på nästet. Tack för dem!

Susilull sa...

Vilken rundtur!!!
Den rundan skall jag lägga på minnet, om man nu skulle bege sig till dessa trakter!