lördag, september 12, 2009

Snart klar!

Lintunikan som jag började på i början av sommaren har blivit sorgligt lite bloggad om. Den börjar närma sig slutet. Det är endast lite på framstycket som är kvar. Ett tag var jag osäker på om garnet skulle räcka, men nu vet jag att det kommer att räcka och även bli lite över. :) Efter bakstycket stickade jag båda ärmarna för att vara säker på hur mycket garn jag hade att röra mig med. Tunikan är ganska lång, så om det hade blivit knapert med garn hade jag kunnat göra den kortare.
Jag kan också rapportera att Ruff mår riktigt bra efter sin knäoperation. När han fick lika mycket smärtlindring som före operationen blev han alldeles för sprallig och hoppig, så vi är tvungna att minska smärtlindringen lite så han ska känna att han ska ta det lite lugnare. Man har ju faktiskt byggt om benet på honom och det är en fraktur som ska läka. Det är inte så bra att galoppera omkring eller hoppa runt då!

3 kommentarer:

Karro sa...

Jag måste bara fråga, vad är det du har spännt upp linnet på och var har du köpt det? Jag har precis börjat lära mig sticka och jag börjar redan nu oroa mig för sista biten, där man ska passa ihop de olika delar. Garn är ju så himla strechigt. Känns lite vanskligt att man, efter så måååånga timmar och slit får en skevt ihopsydd jumper.

Eva i Stäket sa...

Det är en mjuk lekhage från Biltema jag spänner upp mitt stickade linne på. Den är så bra för man bygger den i den form man behöver.

Eva sa...

stackars lill voffsingen....hoppas att det läker som det ska.
En riktigt sötnos är det iaf.

trevlig Helg !