fredag, december 04, 2009

Hantverksmässa i Kista

I dag har jag roat mig med att besöka Jul & Hantverksmässan i Kista. Det var väldigt annorlunda att inte vara utställare och riktigt kul att gå runt och titta och klämma som alla andra besökare! Naturligtvis träffade jag en hel del som jag kände. Bl.a. träffade jag Karin Kahnlund m.fl. vid stickcaféet. I morgon kommer Britt-Marie Christoffersson att vara där!
Jag var på chokladprovning på mässan. MUMS!! ;)
Det var riktigt lyxigt för jag var den enda som deltog!! Det var Chokladfabriken som höll i provningen och jag kan verkligen rekommendera den om ni vill lära er lite mer om olika chokladsorter.
Lite handlade jag också på mässan. Jag såg i programmet att "Namaskar" sålde sjalar av babyjak. Gissa om jag blev nyfiken och naturligtvis måste dit och klämma lite. Sjalarna är underbart lätta och varma och en blå/grå sjal fick följa med mig hem. Den värmer mig underbart just nu!

I en monter sålde några lettiska damer från "Hantverkarekrets AKA" otroligt vackra och mycket billiga handstickade vantar. Dessa vantar har, förutom mönsterstickningen, ett tunt stickat foder inuti. Supervarma med andra ord!! Eftersom vantar inte tillhör mina favoritsaker att sticka passade jag på att köpa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag undrar om du kikade in de bokförlag som hade utställning där också. Du minns inget om JH Publishers och kan berätta lite.

Eva i Stäket sa...

Jo jag tittade lite på förlagen, men kommer itne ihåg vilket bord som var JH Publishers.