fredag, februari 05, 2010

Väntar tillökningNEJ DÅ!! Jag är INTE gravid!! ;)
Jag väntar på att jag ska få hem en till stickmaskin. Det är en Brother kx395 som är både standardstickare och grovstickare i samma maskin. Jag har letat efter en sådan i flera år, för det verkar praktiskt att ha två maskiner i en och bland kan det också vara kul med en enklare stickmaskin än min Brother 970 som kan MASSOR!!! Jag hittade min kx395 på Blocket i mitten av januari och den 10/2 kommer den till Stockholm med tåg. Stickmaskinens nuvarande matte skulle upp hit då, så det passade bra att maskinen fick följa med på en resa. Sedan jag hittade den har det funnits ytterligare två st. kx395or på Blocket, fast till lite andra priser än min hade. Jag får skriva mer när den äntligen har kommit hem!!

En annan stickmaskin som det skulle vara kul att ha är en Knitmaster MK70. Den är hopfällbar och väldigt speciell. Men det verkar inte finnas så många av dem. Jag får väl fortsätta leta på Blocket. ;)

4 kommentarer:

Surtanten sa...

Detta låter spännade, hur konverterar man den?? Du måste visa det utförligt när du fått hem den.

Nina sa...

Ska bli spännande att höra vad du tycker om den. Själv har jag aldrig stött på någon. 2500:- är väl att ta i lite som den som finns ute nu kostar.

Det enkla är lika fashinerande som det mer komplicerade fast på olika sätt. De kompleterar varandra.
Och det är så kul att få hem en ny stickmaskin och få sätta sig och börja prova!

Jag undrar om MK70 någonsin sålts i det här landet. Visst vore det en kul maskin att ha! Om jag såg en begagnad skulle jag raskt kliva ur mitt köpstopp på stickmaskiner.

Prizillas pastiller sa...

Spännande Eva! Ser fram emot att höra fortsättningen. Den här MK70, är det den där ihopfällbara? En sån skulle jag vilja ha...

Medea sa...

Jag har en kx395 och gillar den väldigt mycket. Man kan ju sticka både flätor, spets och mönster med den men det har jag aldrig testat. jag har den till att sticka stora partier slätstickning med den och kombinerar det med handstickning.