onsdag, mars 31, 2010

Feber och Ravelry

Jag har haft feber och huvudvärk några dagar, men nu börjar det blir bättre.
Vad kan man göra när man inte orkar vara upp och röra sig så mycket?? JO, man leker på Ravelry!!
Jag har lagt in fler projekt. (Ravelrylänk) Det finns ju alltid saker man har gjort som inte har hamnat på Ravelry ännu. ;)

Jag har också roat mig med att lägga in en hel del av mina garner i Ravelrys databas och de som inte är klara ännu kommer att bli det inom kort. Det gör att ni kan länka till dem när ni gör något och visar det på Ravelry.

Annars har jag suttit i soffhörnan och tvåändstickat och gaffelvirkat en del. Jag hann inte gå riktigt hela tvåändstickningskursen för att jag blev sjuk, men jag kom igång med mitt tvåändstickande i alla fall. Man får ju så mycket inspiration av att gå på kurs. Vantarna i det förra inlägget hade vår lärare Majken Zackrisson gjort och jag tycker de är väldigt vackra!

Jag har stickat lite, lite till på ärmarna.

Men det är ju så roligt börja på något nytt...... så jag började på en mössa i Visjö och mitt eget handfärgade grova merinosilke. Det ser ut som porslin tycker jag!

I gaffelvirkning har jag gjort färdigt en sak, men den är lite hemlig. Det är meningen att den ska komma på en utställning i Stockholm till hösten. Så här är bara ett litet smakprov.

2 kommentarer:

Sanna T Sköld sa...

Skönt att höra att du är på bättringsvägen. Kram

Prizillas pastiller sa...

Jaa vännen, du är så kreativ så man blir alldeles matt.
Och krya nu på dig och hoppas du får en härlig och avstickande helg.
Kram/Eva