fredag, maj 28, 2010

Gratis Spotify Premium

Just nu kan man få gratis Spotify Premium genom att gå in här och delta i en kampanj samt värva medlemmar.

Passa på om du vill njuta av musik i mängd!

2 kommentarer:

Garntrollet sa...

Måste man inte värva 6 nya medlemmar varje månad? Och installerar man inte ett program som övervakar ens internetförehavanden? Jag såg lite negativa kommentarer om just denna tjänst...

Eva i Stäket sa...

Jag har inte hittat någonstans att det är 6 nya medlemmar/månad. Det står att man ska utföra en gratiskampanj = svara på en marknadsundersökning och man behöver egentligen endast svara nej på i princip allt. Man blir registrerad i deras register, men det går att se till att man blir borttagen från dem senare. Dessutom ska man värva 6 nya medlemmar som utför var sin gratiskampanj. Man kan när som helst avsluta sitt medlemskap.
Dina internetförhavanden blir hela tiden övervakade av alla Cookies som blir installerade utan din vetskap när du surfar runt på nätet. Cookies bör man ta bort med jämna mellanrum, för de gör datorn slöare.
Det finns ju ingenting som är helt gratis här i världen. Spotify Preminum betalas av siten Gratispremium.com och pengarna till det kommer från de företag som annonserar på denna site.