söndag, maj 16, 2010

Hundar och tulpaner

I går kväll var vi på Hamburger Börs och såg R.E.A. Stundtals var det riktigt roligt, men ibland var det lite segt. God mat, trevligt sällskap och varmt väder gjorde att kvällen var mycket lyckad!


I dag har jag varit frisörska. Först hundfrisörska till dessa två små herrar. De tyckte det var vansinnigt varmt i går och eftersom jag tror att det kommer att bli varmt igen snart så var det lika bra att klippa dem. Sedan passade jag på att klippa KM också av bara farten. Han var helt klart lättast för han satt still!! :)


Äntligen har våra nysatta tulpanlökar slagit ut i blom på framsidan. Det är så försenat på vår framsida p.g.a. att vår granne har två gigantiska tallar som skuggar så förbenat. Lökarna beställde M & M när de var i Holland förra våren så det var en överraskning hur tulpanerna skulle se ut när de kom upp. Den ena sorten är en bukett-tulpan. Det är 4 blommor från samma stjälk. Den andra har formen av en prinsesskrona. De är jättevackra! Vi har fler sorter på G, men de har inte slagit ut ännu.

Njut av våren! 

2 kommentarer:

Sanna T Sköld sa...

Härliga sommarbilder!!!! Sommarfina hundar också. Pussa dem!!!!

Prizillas pastiller sa...

...och du fick förhoppningsvis tulpaner i den färg du trodde att du satt i höstas:))