lördag, maj 22, 2010

Nya tidningar

Igår damp Interweave Knits ner i lådan enl. tidtabell. Roligt när den prenumerationen fungerar. Det brukar var så med IK att om man har fått prenumerationen att fungera så går allt galant, men att få sitt första nummer brukar var ett helsike!!

För drygt 7 veckor sedan beställde jag två nummer av Interweave Crochet. Dessa två nummer innehåller en hel del krokning, så det var därför jag var extra intresserad av dem. Under dessa veckor har det var en massa askmoln som har ställt till det för flygtrafiken, men det är nog INTE bara det som har gjort att det tagit så lång tid. Jag har tjatat på Interweave om att skicka nya exemplar och det kommer säkert två nya tidningar om en månad eller så, men det kan de gott ha. Om man anlitar ett bolag som tar så lång tid på sig att leverera så får man skylla sig själv! Det ska ta 2-6 veckor och det är ju med råge överskridet.

Nu ska det njutas av härliga nya tidningar när jag får tid över!

2 kommentarer:

Nina sa...

För länge sedan prenumererade jag på någon tiding från USA eller Kanada. Minns inte nu vilken, men ungefär varannat nummer kom bort på vägen. Då fick jag höra att tidningen flögs till något ställe nere i Europa, typ Amsterdam eller så och sedan skulle den fraktas hit upp per något annat. Det känndes som att det var en gammeldags hästtransport som tog över. Dina nummer kanske ligger i något lager någonstans och väntar på sagda häst......

Sanna sa...

Till norrland har den inte kommt ännu. Det brukar kunna ta sin tid på någotvis.

Kramar
Sanna