torsdag, oktober 27, 2011

Snart är det dags!

Snart är det Syfestival igen och förberedelserna pågår för fullt!  Den 4:e-6:e november hittar ni mig i monter  B10:35 (nära stick- och virktorget) på mässan i Älvsjö.

Det går bra att beställa varor i webshoppen för avhämtning på mässan. Välj  "Hämtas" som leveransmetod och skriv i meddelande-rutan att det är på mässan ni vill hämta så väntar dina varor på dig där.

Ordrar gjorda och med synlig betalning senast i dag den 27/10 skickas före mässan, men senare ordrar skickas endast före mässan i mån av tid. Annars skickas de när jag hinner efter mässan och det kan med andra ord bli lång leveranstid.

Den 3/11 och 10/11 är lagerbutiken stängd p.g.a arbete på och efter mässan. Så första gången vi har öppet efter i dag är den 17/11 och då har vi stickcafé igen kl. 17-20.

Lagersaldot i webshoppen är inte att lita på efter den 3/11 p.g.a. försäljning på Syfestivalen. Så det är reservation för slutförsäljning då.

Jag hoppas vi ses på Syfestivalen!

4 kommentarer:

eva sa...

Kommer du att ha med dom fyrkantiga stickorna på mässan?

Eva i Stäket sa...

Ja då!! Både spetsar och strumpstickor kommer med!

Eva sa...

Härligt. Är dom så mycket bättre ergonomiskt som jag läst om? Jag har nämligen fått "stick förbud" just nu pga ont i handen/handleden men tänkte att det kanske skulle fungera med fyrkantiga istället. Man får ju abstinens när man inte får sticka :)

Eva i Stäket sa...

Eva: Både jag och många av mina kunder tycker att det stämmer att man får mindre ont i händerna av de fyrkantiga stickorna. Dessutom blir stickningen jämnare. Visst, jag vet att det låter som försäljarsnack, men vi är flera som tycker att det stämmer!! :D
För låta bli att sticka helt när man har ont går ju helt enkelt inte! ;)