torsdag, oktober 24, 2013

Syfestivalen i Älvsjö

Nu är vi klara att ta emot er om ni besöker Syfestivalen i Älvsjö. Ni hittar oss i monter B11:19, längst ner i hallen och nära stick- och virktorget.
 
I år kommer jag även att sälja två kvaliteter från Sannsticks - handfärgat redgarn och handfärgat BFL. Sanna finns med på mässan under fredagen om ni vill passa på att träffa henne.
Som vanligt kommer Majken Zackrisson även i år att sitta och tvåändsticka i min monter. Kom gärna förbi och prata med henne.

 
När vi åkte hem vid lunch i dag var det inte många montrar som var klara, men som vanligt är det en helt annan hall man kommer till på öppningsdagen. Det ser väldigt lovande ut!
Det är några nya garnförsäljare med i år - Sticksömmen och Magasin Duett. Men givetvis är väldigt många av oss som brukar var med på plats även i år!!

Det kommer att finnas en stor yta med bord och stolar om man har med sig egen matsäck. Bankomater finns i entréhallarna, men det finns ingen bankomatbuss inne i hallen.

Ni vet väl om att vi även finns på Facebook? Just nu är det 888 st som gillar oss där. När vi når 900 blir det ett erbjudande. Det är mycket troligt att detta kommer att ske under Syfestivalen och då blir det ett erbjudande där.

 
Jag hoppas vi ses i Älvsjö!!Inga kommentarer: