onsdag, juni 20, 2007

Mystery Stole 3


Jag har också gått med i Mystery Stole 3. Egentligen har jag ju massor av olika stickningar på G och mängder av andra stickplaner, men jag kunde inte låta bli! Det låter så roligt!!! Vem kan motstå en mystisk knit-a-long med spetsstickning och pärlor? Inte jag i allafall!!!

Jag planerar att sticka den i kashmiren jag har i webshoppen, men jag måste provsticka den och se hur det blir först. Jag hade tänkt sticka den i naturvit eller ljusgrå, men när jag tittade i klädskåpet var det just i de färgerna som jag redan har stolor. Svart blir det inte, för jag stickar ju redan en svart sjal även om den är trekantig. Just nu lutar det åt marinblått, för jag har ingen stola i det och eftersom jag är en riktig "blåälskare" kommer den att passa till mycket. Naturligtvis tänker jag ha pärlor också och det blir troligen blå multifärgade.
Jag älskar pärlor i stickning!!!

Som tur är har jag flera riktigt tunna virknålar som jag fått efter min farmor. Hon var en baddare på att virka spetsar. Virknålarna kommer att komma väl till pass nu. Man behöver ju en virknål som är mindre än 1 mm, för så stora är hålen i pärlorna.

3 kommentarer:

Ulricha sa...

Och var hittar man så små virknålar? :-)Det kashmirgarnet blir nog jättevackert. Det är ju så mjukt, dessutom.

Vad spännade med silkebandsgarnet som är på väg till mig, från dig! :-)Det ska bli en trekanssjal, på stora stickor.

Ha en trevlig midsommar!

Eva i Stäket sa...

Det är ett stort problem att hitta så små virknålar. Jag vet tyvärr inte vart man ska vända sig. Mina leverantörer har inte så små virknålar. Jag kan försöka leta på andra ställen.

Det ska bli mycket spännande att se hur sjalen av silkebandgarnet blir. Du brukar göra så vackra saker!!

Trevlig midsommar!

Husfrun sa...

Hur i alla världen blir man medlem och får vara med och sticka MS3???
Skulle vara kul att prova.
Kan du ge mig info om detta är du snäll.