fredag, september 28, 2007

Invigning i lokalen nästa vecka!

Nu börjar det arta sig i lokalen. Det mesta är på plats nu. Det återstår endast lite finputs.
Invigning och ÖPPET HUS blir det torsdagen den 4/10 kl. 15-19 och lördagen den 6/10 kl. 11-15 . Ni är alla välkomna till Vibblabyvägen 32, Jakobsberg i Järfälla.
Kommunalt åker man med pendeltåg mot Bålsta/Kungsängen, stiger av i Jakobsberg och går mot Västra Jakobsberg (blått ljus i tunneln).

Efter invigningen kommer lagerbutiken att vara öppen på torsdagar kl. 15-18 eller efter överenskommelse. Det går alldeles utmärkt att ringa och avtala om en annan tid. Vi kan säkert komma överens om en tid som passar båda. Telefonnummer hittar man under Kontakt i webshoppen.
Varmt välkomna till min lagerbutik!

7 kommentarer:

LenaL sa...

Oh, så fint det ser ut! Så fruktansvärt sorgligt att Järfälla ligger så långt från Trollhättan! Det får nog tyvärr även i framtiden hålla sej till nätbesök i butiken.

Lycka till!!!

Sanna sa...

Det ser underbart ut!!!! vilken tur att det bara är ca 20 mil så att man kan komma på öppethus. Önskar dig all Lycka!!!!

Soili sa...

Jag bor några stationer ifrån,så det är klart man kommer.
Lycka till!!

eva i halmstad sa...

Önskar dej lycka till med din lagerbutik, men det lär dröja innan jag kan titta in, får använda mej av nätet även i framtiden och de går så bra så.
Ha de gott med dej, Eva.

Eva i Stäket sa...

Tack för alla vänliga kommentarer!!

Boel/Saltflingan sa...

Ha jag bor bara två stationer bort så räkna med att jag kommer på torsdag och säkert flera andra torsdagar också. Kul med en bra ganrbutik utanför tullarna!

Humlan sa...

Detta låter spännande, jag ska också försöka komma!