onsdag, oktober 31, 2007

Cirkelsjal och Syfestival

Nu kunde jag inte hålla mig längre.......
Jag har under ett bra tag funderat över vilka ytmönster som skulle ingå i en cirkelsjal med inspiration från cirkelsjalarna i Wrapped in Comfort. Jag har nu bestämt mig för att pröva att börja sjalen med mönster 48 från Pitsilised Koekirjad av Leili Reimann.

Jag stickar med Handfärgad Angoramerino som kommer i webshoppen efter Syfestivalen. Jag stickar med mina Denise-stickor. De är utmärkta till denna sjal, eftersom det är praktiskt att lätt kunna förlänga stickornas tråd när man vill se hur sjalen ser ut när den är utbredd. En vanlig rundsticka kommer inte att räcka till. Dessutom kommer man att använda olika stickstorlekar och det är så lätt att byta stickstorlekar med Denise-stickorna. Jag köpte mina här.

Idag har jag varit och börjat skylta upp för Syfestivalen. Här ser ni garnhyllorna.
I morgon fortsätter jag att plocka allt på plats. Hoppas jag får träffa många av er under fredag - söndag! Jag finns i monter A:28.
Början på cirkelsjalen, Minimalist Cardigan med tre trådar kashmir och Oriel Lace Blouse av Bourettesilke kommer att finnas i montern om ni skulle vilja se dem IRL.

Övriga delar av mässhallen ser inte så inbjudande ut ännu, men det blir bättre tills på fredag!

Jag hoppas vi ses!!!

5 kommentarer:

Inger sa...

Kommer på lördag.Vi är några från Linköping som ska göra mässan då.

Sanna sa...

Tyvärr ser du inte mig denna gången, men vi ses ändå snart. Lycka till dessa dagar och hälsa Anita.

Britt-Marie sa...

Jag blir alldeles knäsvag av att se garnerna, helt otroligt så vackert med färgerna och mängden. Skulle gärna se detta i mitt hobbyrum.
Synd att jag inte kan komma ner men vem vet när vi ses.

Humlan sa...

Vi sågs i går och jag jag sitter nu och vilar fötterna och tittar på mönstret till Johanna-sjalen och funderar på om jag ska börja nu eller sticka klart annat först...

Vem vet, jag kanske får möjlighet att titta in i butiken någon gång också, fast först måste jag nog använda lite av det garnlager som jag har här hemma...

Monica Hansen sa...

Garngodis:)