torsdag, januari 10, 2008

Det går runt.......

Jag har stickat klart romben i mitten på Hap-sjalen, men jag hade så bråttom att plocka upp maskor runt om, så jag glömde att fotografera och nu går det inte.

Hela sjalen ser ut som en stor oformlig påse!


Bården stickar jag runt om i en feather and fan variant och med ökningar i varje hörn så att sjalen ska fortsätta att vara fyrkantig. När jag plockade upp maskor hade jag 440 maskor och de ökar ständigt, så det tar ett tag att göra varje varv.

Jag har stickat supermjuka och varma muddar i kamelbouclén från butiken till dottern, men hon ville inte ha dem kamelbruna så de fick också åka ner i grytan och bli svarta. Muddarna är varma och supermjuka och ser ut som persianpäls.

När jag ändå var i farten provade jag att färga Jakgarnet svart också. Det blev helläckert - mjukt och fluffigt, men gör sig INTE på bild! Jag återkommer när jag stickat av det.
Missa inte min vän S nya webshop Sannsticks.

2 kommentarer:

CresceNet sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Eva i Stäket sa...

Eftersom jag har fått en spamkommentar kommer jag att godkänna alla kommentarer under en period. Sluta inte att skriva kommentarer!! Det är endast ev. spam jag tar bort!