måndag, januari 14, 2008

Spam och gröna nyårslöften

Jag har fått en spamkommentar på bloggen, så under en period kommer jag att ha både ordverifiering och att jag ska godkänna alla kommentarer innan de publiceras. Snälla, sluta inte att skriva kommentarer. Jag lovar att endast ta bort spam!

Jag är ganska bränd vad gäller spam sedan tidigare. För många år sedan hade jag en gästbok på hemsidan och den blev kapad av en porrsite. Efter det blev jag mailbombad med spam om Viagra och porr. Nu har det avtagit till en hanterbar nivå, så jag vill vara lite försiktig ett tag.

Saltflingan utmanade i går andra stickbloggare i att avge ett eller flera gröna nyårslöften. Ett mycket bra initiativ! Mina löften blir följande:
* Jag ska köpa mer ekologiskt/närproducerat. Jag brukar låta priset avgöra för mycket och då köper jag inte det ekologiska.
* Jag ska fortsätta att kämpa mot E.ON´s etablering av ett miljövidrigt och onödigt kraftvärmeverk i Stäket. Läs mer här.

2 kommentarer:

Boel sa...

Kul att du vill hänga på min uppmaning om gröna nyårslöften!
Jag hoppas att många stickbloggare gör det och att de kommer mer ekogarner under året.
/Boel

kajsasi sa...

Ja Eva!
Tyvärr måste man nog godkänna kommentarer, för man vet ju aldrig. Även om de flesta är "sjyssta" kommentarer. Saknade dig idag i skolan.