onsdag, februari 13, 2008

Sticka med Harmony

Nu har jag Harmony hemma! Jag har länge suktat efter Harmony Wood Interchangeble Knitting Needles från KnitPicks, men de säljer inte till Sverige!! :(
Sedan hittade jag Get Knitted i England och de säljer gladeligen till Sverige!! Så nu är jag en stolt ägare av ett sådant set med 8 olika stickor från nr. 3,5 till nr. 8.

Jag är ju helt såld på att sticka med trästickor och dessa är verkligen en trevlig bekantskap. De är ganska spetsiga och de har inte ens den lilla strävhet som rosenträstickor har i början utan känns instickade på en gång!

Kablarna är utan "minne" och känns väldigt flexibla. Jag köpte till flera olika längre kablar också, så nu kan jag sticka min Hap-sjal med en jättelång rundsticka. Man ska ju egentligen inte byta redskap under ett arbete, men jag kan nog inte motstå frestelsen!!

3 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Nu är jag riktigt avundsjuk.
Ha de gott.
eva.

Sanna sa...

Detta låter spännande!!! Är lite trött i huvudet. Har varit r o r Leksand idag med mycket stickande och prat. Hur underbart som helst. Vi hörs!!!
Sanna

Marias garnhändelser sa...

Kul att stickorna är bra. Har beställt via dotterns amerikanska pojkvän som kommer över hit till påsk...jag längtar efter honom/påsk/stickorna:-=