fredag, maj 23, 2008

Nytt på gång!

Tack för alla snälla kommentarer om min Mystic Light!

Efter att ha avslutat ett projekt har jag raskt påbörjat två stycken. Logiskt?? Nej inte ett dugg, men jag motiverar det med att jag snart är klar med Icarus.
Jo faktiskt!! Det verkar som om den ska bli klar till slut! Det är bara det sista diagrammet kvar nu och visst är varven ganska långa, men nu ser jag slutet på den igen!

Jag har börjat gaffelvirka Carnival Cardi Wrap ur Interweave Crochet vår 2006. Den fanns under en period som gratismönster på Knitting Daily, men den togs bort kort efter att jag hittat den där.

Det är kort beskrivet - en sjal med ärmar.

Just nu håller jag på och gör gaffelvirkade remsor på löpande band. Den längsta ska ha 1880 öglor och det blir absolut längdrekord i gaffelvirkning för mig!
Jag använder min handfärgade Babyalpackamerino ur webshoppen.


Mitt andra nya arbete är den här koftan från Garnstudio och den stickar jag i min handfärgade Jak. Den koftan har vackra spetsmönster och ett spetsstickat ok. Koftan blir mycket varm och lätt, så den ser jag framemot att ha till sommaren om den blir klar då. Fast allra helst vill jag ju ha en sommar som är så varm att man inte behöver ha koftor! ;)

Ibland hittar jag små överraskningar när jag tömmer min kamera! Det är min dotter som älskar att fotografera djur och blommor, så här följer en studie av den ros hon fick på sin konfirmation.

2 kommentarer:

Sanna sa...

Så spännande med nytt gafflande!!!
Är spänd att se koftan i jak garnet också. Här går det segt med stickning. Sitter fast!!

Anki sa...

Vilken härlig nyans det är på garnet till koftan!