onsdag, februari 25, 2009

Garn och te har kommit!

Mitt paket i Garn och Te 3 kom i går!
Tack snälla Reneé i Sollefteå för allt det fina!!!! Jag hoppas inget har trillat ur kuvertet, för det var svårt sönderrivet när det kom fram till mig. :(

Jag fick två nystan härligt mjuk ullgarn Freedom Spirit i underbara blå färger.

Dessutom fick jag en stor påse vitt te med fläder och äppelsmak. Några påsar rött te med blåbär och några påsar grönt te var också med. Det var extra omtänksamt att skicka med olika sorts te som jag kan dricka eftersom jag inte kan dricka svart te utan att få ont i njurarna. Det är för mycket garvsyra i svart te.

Teerna har jag redan hunnit smaka på (Mycket goda!) och garnet ska jag fundera över vad det kan tänkas bli. På Ravelry finns det säkert något uppslag!

Annars hade jag och KM en underbar dag på Sturebadet igår. Vi skulle egentligen ha fått en duo-behandling, men den bokningen hade försvunnit ur deras system, så vi fick komma in gratis i går och ska återkomma om två veckor för en till heldag med behandling. De får gärna missa fler bokningar! ;) Om ni inte redan har besökt Sturebadet eller skulle behöva koppla av och rå om er själva en dag kan ett besök varmt rekommenderas!!!

2 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Det låter ju mycket trevlig med Sturebadet, kanske man skulle försöka locka Stora Kärleken dit.

kristina sa...

Fint paket med spännande te och garn. Hagabadet är vår motsvarighet till Sturebadet och det är ljuvligt att ha en sådan dag!