måndag, mars 09, 2009

Krokad kofta

När jag skulle åka till Stickas årsmöte behövde jag ett transportabelt arbete, för min FLS är ganska stor att släpa med.
Så jag var ju helt enkelt tvungen att starta ett nytt arbete, fast jag inte skulle göra det förrän ett ufo var klart. Men nöden har ingen lag!! ;)
Jag har länge planerat att kroka mig en kofta, så jag valde ett koftmönster hos Garnstudio för att ha lite mått att gå efter. Jag har ju krokat massor av strukturer tidigare, så jag valde några av dem och satte igång att provkroka lite.
Jag har här hunnit göra den ena ärmen med ett randigt strukturmönster och en liten fläta i mitten av ärmen. Det ser ut att kunna bli något av det här!

5 kommentarer:

Garnhumlan sa...

Ser spännande ut!
Min mamma krokade en hel del, så jag har en del kroknålar bland mina ärvda stickor. Själv har jag än så länge bara vågat mej på några grytlappar. Men för varje projekt jag ser dej göra blir jag mera inspirerad och nyfiken. Så vem vet…

Sanna T Sköld sa...

Den är så läcker. Jag har sett den IRL. Spännande att se forsättningen.

Samtal från min trädgård sa...

Så vacker den är din tröja, och nu har jag också anmäld mig till Sticka, då kanska man får erbjudande om flera tillställningar.

LenaL sa...

Mmmm, så snygg den ser ut att bli. Ska bli väldigt kul att se den färdig sen. Du lägger väl ut en bild på den då???

Ha det så jättegott!

Eva i Stäket sa...

Tack för positiva kommentarer!Givetvis kommer det mer bilder på bloggen om koftan framöver.