måndag, oktober 19, 2009

Efter Syfestivalen.....

Det har varit lite tyst här på bloggen under och efter Syfestivalen. Det beror på att det har varit väldigt fullt upp!!! Jag hade ett helt BERG av ordrar att packa och skicka efter Syfestivalen och dessutom ska ju allt inventeras, uppdateras i webshoppen och packas upp i lagerbutiken. Det tar sin lilla tid och allt är inte klart än, men mycket är fixat.

Ett STORT TACK till alla som hittade till min monter under Syfestivalen. Det är så roligt att se er alla, även om vi oftast inte hinner mer än säga hej eller vinka lite.

Jag har varit med i Stickameras Garn och Choklad 2. Paketet som jag skickade iväg gick till Kumla och skickades den 15/10, dvs. sista dagen (men inom tidsramen!) . Jag hoppas mottagaren gillar innehållet!Själv fick jag ett väldigt misshandlat paket av Posten i förra veckan.

Jag tror att hälften av innehållet har trillat ut eftersom det bara innehöll 50 gr. garn och 100 gr. choklad (Den var god och är redan uppäten!) Jag kan inte heller kontakta den som skickat det till mig för det fanns endast avsändaren "Marie" och inget mer. Tack för det jag fick, men det är synd att inte allt kom fram!! :(

3 kommentarer:

Garntrollet sa...

Jag ska sticka Bella så här i efterhand för jag tycker att den är supersnygg!

Paketet du fått ser härligt ut. Vad sysslar Posten med? Jag läste på någon annans blogg (också garn/chokladbytet) där paketet var öppnat och inte allt fanns kvar i paketet, inte ens kortet som avsändaren skickat med. Det är ju supertråkigt!

Boel sa...

Du har vunnit utlottningen på min blogg!

Boel

Therese sa...

tack så mycket för det fina garnet och chokladen