måndag, februari 01, 2010

Nya böcker

Jag har fått hem ett trevligt paket från Adlibris. Naturligtvis var det några stickböcker i det! ;)


Knitting More Circles around Socks av Antje Gillingham är en fin sockbok på samma tema som hennes förra bok, nämligen besrkivningar på hur man stickar två sockor samtidigt bedvid varandra på två rundstickor. Det är perfekt som oss som lider av SSS (Second Sock Syndrom). Sockbeskrivningarna i boken är fina och vem längtar inte efter fler varma sockor nu??!!


Knitting in the sun - 32 projects for warm weather av Kristi Porter (tror ni att jag tycker det räcker med snö nu eller?) innehåller många plagg för sommarhalvåret. LÄNGTAR..........


Och sist en riktig sticknördbok... For the Love of Knitting  - A Celebration of the Knitter´s Art. Det är en antologi med många olika författares vinkling av stickning. Jag återkommer med en recension när jag har läst den.

3 kommentarer:

Hege sa...

Hei, jeg har handlet i din nettbutikk flere ganger og er super fornøyd med service, produkter og priser hos deg! Jeg lurer på en liten ting og håper at du ikke synes at det er dumt at jeg spør deg om det her; har du noengang hatt strømpepinner nr 1,5 i din butikk? Er det mulig å få tak i så tynne pinner?
Ha en fin kveld! Hilsen fra Hege i Norge ( Bergen)

Sanna T Sköld sa...

Får man kolla lite i böckerna på lördag?

Eva i Stäket sa...

Visst! Tar du med dina senaste inköp?