lördag, april 10, 2010

Tack för alla besök och kommentarer!!

Nu har räknaren kommit långt över 100.000 besök. Det är roligt att så många kommenterade och var med i tävlingen. Ni var många som kommenterade och Ruff fick ordentligt många kort att välja på.

Även om Ruff vissa dagar inte är så väldigt pigg p.g.a. njursvikt och klaff-fel, så blir det fart på honom när han ska få välja kort ur sin kortlek. Det var 59 stycken som hade kommenterat och eftersom Ruffs kortlek bara innehåller 55 kort la vi till 4 stycken från en vanlig kortlek. Han leker med sådana kort också om han får en chans! ;)

Vi delade upp korten i två heat, eftersom korten behövde få plats på hundarnas fårskinn för att det skulle vara lätt för Ruff att plocka upp korten. Ur varje heat plockade Ruff ut 5 kort. Vi flyttade om korten lite då och då för att alla skulle få chansen, för Ruff har en tendens att ta kort som är nära.
Här är en liten stilstudie av kortplockning:

Av de 10 kort Ruff valde fick han sedan välja ut tre finalister.


Här sitter han med finalisterna och väntar på att få klartecken till att plocka en. (TRÅÅÅKIGT att vänta!)

Och vinnaren är....... nr 6  - Ulla med bloggen Ullas fiber blogg. STORT GRATTIS!!! Välj vilka 2 härvor Kashmiralpacka du vill ha i webshoppen och maila mig din adress.
 
Ni får ursäkta halvtaskiga bilder i inlägget, men det finns absolut INTE tid till finlir när Ruff ska välja kort. Det går verkligen undan!!

6 kommentarer:

Ulla sa...

Oh så fantastiskt.Jag vann ett spännande garn.Risken är att jag blir beroende av detta garn.Kombinationen verker mycket bra.
Hälsningar
Ulla

marianne lundholm sa...

hej eva, så söt lilla hunden är, så mycket fint du lagt in på ravelry

Prizillas pastiller sa...

Åh vilken liten gullevofsing. Och varmt grattis Ulla till vinsten. Berätta sen hur garnet är och vad du ev hunnit eller tänker göra.

maria e sa...

Rolig idé att låta Ruff få välja, och bilderna är bra.

Carola sa...

Grattis till Ulla och ÅH, så söt Ruff är - speciellt när det syns att han har så roligt :)

Lotte sa...

Grattis till vinnaren. Vilken duktig vinstdragare du har. ;)