lördag, augusti 11, 2007

MS3 del 5 och 6

I går kväll blev jag äntligen klar med del 5 av MS3. Jag var ju lite sen i starten p.g.a. stickstämman och kanonväder som krävde lite båtliv! :)
Den här delen var riktigt rolig att sticka och det var väl tur eftersom jag inte gillade den förra delen något vidare.

När jag ändå hade farten uppe fortsatte jag direkt med del 6 och den fortsätter ju i samma stil som den förra delen och var alltså rolig den med, så den blev klar i dag.

Stolan har ju, minst sagt, en något ovanlig form. Det är inte så att alla stolor måste vara rektangulära eller symmetriska, men..........

Jag vet ärligt talat inte om jag gillar den här vingen på slutet eller inte. Jag stickar väl på och ser hur det blir. Det går ju alltid att sticka en ny stola med de ändringar jag skulle vilja göra. Jag skulle egentligen vilja ha MASSOR av pärlor. Det är så roligt att sätta dit dem. En del andra ändringar i ytmönstret skulle det nog också bli i så fall. Del 4 var ju så lång och tråkig. Det skulle nog vara snyggt att dela av den med en tvärgående mönsterrapport av passande stil så att det blir roligare stickning. Ja, drömma kan man ju.....

1 kommentar:

Sanna sa...

Åhhh, vad lång du kommit!!! Här går det verkligen trögt med Mysterie stolan, men det är nog dags att sätta fart. Nästa vecka jobbar jag ju.