torsdag, maj 08, 2008

Våren!

Nu är våren verkligen här! Det blommar, surrar och kvittrar överallt och allting går för fort!!
Tänk att våren alltid ska vara så hektisk, när man borde ha massor av tid att bara njuta av naturens förändringar. Min dotter fotade i trädgården här om dagen och detta vackra hittade hon bl.a.:
Vackra blommor och nyklippta hundar - det är vårtecken det!


Annars är det fullt upp med jobb och förberedelser inför sådant som hör våren till - konfirmation och studentfirande. Sticktid blir det inte mycket, tyvärr! Mystic Light växer sakta, sakta men det är bara ca. 10 varv kvar nu.

I går kväll var jag på Kullerbyttaträff och vi hade pärlstickning på stickmaskin som tema. Det är alltid så kul att träffa stickkompisar! Men kameran den var inte med. Att det ska vara så svårt att komma ihåg den!
När jag kom hem drömde jag mig bort i nya japanska stick-, virk- och krokningsböcker. Jag fick hem en leverans med sådana igår och det var sex nya boktitlar med. Nu får jag nog ta och stänga in mig i en enslig stuga på landet, för det fanns massor av saker jag ville göra i dem. Böckerna kommer in i webshoppen så snart jag hinner och finns i lagerbutiken fr.o.m. idag.

4 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Vad jag gillar Harmonystrumpstickorna dom är så goa, ridsken är väldigt stor att jag vill ha fler.
Ha en go helg.
Eva.

Annela sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annela sa...

Jag förstår inte hur man kan sticka efter japanska mönster, om man inte kan japanska.

Eva i Stäket sa...

Japanernas stick- och virkbeskrivningar är huvudsakligen diagram med standardiserade tecken. I flera av böckerna är tecknen förklarade med tydliga teckningar. Det gör att man kan läsa dem utan att kunna japanska.