lördag, juli 25, 2009

FÄRDIG!!!!!

Nu är vi alla tre fullt klädda! :)

Här är mina kläder med en del tillbehör.

Bakifrån ser jag ut så här med den lilla hättan på. Jag har lite problem med hur jag ska ha håret. Ska jag ha det flätat eller utsläppt? Med flätor har jag något att sätta fast hättan i. Den blåser annars lätt av.


Den nålbundna sjalen ligger fint över axlarna. Egentligen hoppas jag att det blir så fint och varmt väder att jag inte behöver varken sjal eller mantel, men det är bättre att vara förberedd än att frysa!

Nu gäller det bara att Gotlandsfärjorna undviker mer närkontakt av tredje graden framöver, så att vi kommer dit som det är tänkt!

Jag har verkligen inte stickat mycket på senaste tiden och jag saknar det jättemycket!! Nu blir det till att sätta fart med t.ex. "Den Blomstertid". Jag är bara på del 4.

4 kommentarer:

Garntrollet sa...

Ni är jättefina alla tre (ja, fyra med vovven) :-)

Jag har nästan 20 gram kvar av bourettesilket som jag stickade Buttercup med. Kanske blir det e blombrosch av det.

Sanna T Sköld sa...

Så fina ni är alla tre i era kläder och vilket jobb!!! Nu håller jag tummarna för att ni kommer över. Vi åkte samtidigt med färjan som krockade, men vi åkte till Oskarshamn. Dimmigt var det, men allt gick bra för oss. Nu är vi hemma en sväng och sedan drar vi till norr för en tur i fjällen. Kram
Sanna

Stickeri sa...

Jättesnyggt!
Jag har inte sytt medeltidskläder åt mig själv någon gång, bara åt dottern. Numera har hon kompisar som t o m smider medeltida hårspännen åt henne...
Jag röstar på flätor, tror inte alls att man hade utsläppt hår på medeltiden (om du behöver något att skylla på...)

kristina sa...

det verkar så roligt att vara engagerad i medeltidsevenemang med alla kläder och så. Hoppas att du får kul i dem många gånger!